kära twihards



Jag har hittat en heel del inside info om New Moon, vill du inte veta av alla spoilers (och tro mig, det är många och stoora!) sluta läsa.. NU!


Okej, du kunde inte sluta. Jag förstår dig! Nu kommer du att längta ännu mer till New Moon, men kom ihåg att det bara är 44 dagar kvar och jag kommer att finnas här varje dag med nya uppdateringar, hoppas att det gör er liite gladare :)
Så, nu börjar vi!

- Stephanie har själv förklarat boken såhär "De flesta tjejer har bara varit kära en gång, om någon gång alls och de tror att det bara finns en ''rätt'' person för de i världen. Idén om att man kan älska mer än en person och att man kan älska på flera sätt är svårt för dom att förstå. New Moon handlar om just det, om när hjärtat krossas för första gången och om hur man sakta läker igen"


- När de filmade scenen då Edward lämnar Bella i skogen blev de svärmade av myggor!

- Alla gånger Bella ''ser'' Edward har han samma kläder på sig som när han lämnade henne i skogen, detta för att det är det sista, verkliga minnet hon har utav honom.

- De använde olika kameravinklar för att matcha de olika karaktärerna, Jacobs är till exempel lite mer ''svajig'' som om man går bredvid honom :p

- Innan Edward lämnar Bella matchar hon hans kläder, de har ofta samma färger på sig. Efter att han har lämnat henne bryr hon sig inte så mycket om sitt utseénde.

- I scenen där Bella har sett varulvarna på ängen (när hon träffar Laurent) springer hon inte till hennes bil och åker hem som i boken. Istället berättar hon det för Charlie direkt.

Såå.. ni klarade dessa rätt bra, inte sant? Nu kommer en till och det är verkligen en STOR en. Vill du inte veta, SLUTA LÄS ;)

- Någon som har undrat över hur de skulle göra när Bella är deprimerad och månaderna går, i boken är det ju tomma blad med endast månaden som text. Här kommer svaret:
I filmen kommer de att filma Bella, sittandes i en stol i hennes rum och kameran rör sig i cirkelrörelser (ungefär som när man är yr, ni fattar?). När kameran visar fönstret ändras årstiderna.


Vad tycker ni?
Något speciellt ni fastnade för?

-Jag älskar det sista, jag tycker att det är ett jättebra alternativ till att bara skriva det som i en kalender! 

Kommentarer

Supersmart idé att ändra årstiderna när fönstret visas! Åh, vad jag längtar! :D

2009-10-05, 19:43:59

Tack, vad gullig du är! :)

Alltså det kom upp jätte många linser, menar du röda? ;) Tänkte vara en nyflödd vampyr.. Sen tänkte jag om man kanske ha någon viktoriansk klänning på sig? Som ser lite gammeldags ut ;)

2009-10-05, 20:01:16

Älskar den sista idén också! Det kommer säkert att bli superbra :D Längtar så otroligt mycket!! Kramar

2009-10-05, 22:03:34

åh! hur mycket längtar man inte nu då?! filmen kommer bli så BÄST<3! din hemsida äger!

2009-10-05, 23:01:01

Det är faktiskt bara 44 dagar kvar! Men det är fortfarande för lång tid.

2009-10-06, 16:44:07

det var smart de där sista, ska bli kul att se det i filmen sen :) längtar enormt mycket nu.

2009-10-06, 21:45:00

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback